Agjencitë e udhëtimit dhe pikat e shitjes së biletave

Për tu regjistruar si një agjenci, na dërgoni një email në salespartner@flixbus.com me informacionin tuaj të kontaktit. Ne do t'ju dërgojmë të gjitha hollësitë për të marrë kredencialet dhe për të filluar shitjen e biletave tona.

Zyrat dhe agjencitë e udhëtimit – distributorët tanë lokalë

Në bashkëpunim me distributorët tanë lokalë ne iu ofrojmë klientëve tanë fleksibilitet maksimal përmes rezervimit të personalizuar të biletave në dispozicion në afërsi të tyre. Agjenci të panumërta udhëtimi dhe pikat e shitjes së biletave në të gjithë Evropën pranojnë ofertën tonë dhe bëhen kanale të palëvizshme shpërndarjeje për pasagjerët tanë. Do të bashkëpunosh me kompaninë lider në industrinë e autobusëve të udhëtimeve të gjata? Atëherë bëhu një distributor lokal i FlixBus. Për më shumë informacion mos ngurro të kontaktosh shërbimin tonë të agjencisë.
Të gjitha pikat tona të shitjeve me pakicë të biletave mund të gjenden te gjetësi ynë i agjencisë së udhëtimit, që informon klientët tanë për të gjithë distributorët tanë të biletave.

Bashkëpunimi i shpërndarjes me FlixBus – komision transparent dhe i drejtë

Bashkëpunimi ynë është i thjeshtë dhe i drejtpërdrejtë: falë sektorëve tanë të ndarë të agjencive ne iu ofrojmë pikave tona të shitjes së biletave, lidhjen direkte me FlixBus. Pikat FlixBus të shitjes së biletave zënë vendin e klientëve që duan të përdorin dyqanin tonë online. Ato zgjedhin linjën e përshtatshme të autobusëve dhe pastaj dërgojnë biletën e blerë te klienti, ose të printuar ose në mënyrë elektronike përmes emailit. Atëherë transaksioni mes klientit dhe pikës së shitjes së biletave është i përfunduar; zbritja e pagesave të regjistruara dhe komisionet regjistrohen direkt në sistemin e integruar backend.

Një model joshës komisioni është baza ideale për bashkëpunimin mes nesh dhe pikave tona të shitjes së biletave. FlixBus tregon transparencë dhe paanësi me çmimet e biletave dhe komisionet. Ne iu ofrojmë gjithashtu pikave tona të shitjes së biletave mundësinë për të kombinuar në udhëtimet tona me kosto të ulët në një paketë udhëtimi.

Kontakti

Email: salespartner@flixbus.com