§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

Partnerët në industrinë e autobusëve

Partnerët e FlixBus në industrinë e autobusëve – partneritete të përputhshme

A jeni një operator i pasionuar dhe tradicional autobusësh që kërkoni të hyni në tregun e autobusëve të udhëtimeve të gjata përmes një partneri të besueshëm në kushte të barabarta? FlixBus është një markë Ombrellë e ngritur në rang kombëtar dhe rrjeti më produktiv i autobusëve të udhëtimeve të gjata në Gjermani, i cili zotëron ekspertizën e nevojshme, një platformë të fuqishme marketingu dhe shitjesh si dhe një sistem novator biletash. Na kontakto direkt për më shumë informacion mbi modelin e bashkëpunimit të partnerëve në industrinë e autobusëve.

Personi yt i kontaktit

Dean Čebohin

Head of Business Development CEE South

Email: partneret@flixbus.al


 

Rrjeti ynë i partnerëve në industrinë e autobusëve - ne mbështetemi te partnerët tanë të fuqishëm në biznes

Mbrapa ofruesit FlixBus të autobusëve të udhëtimeve të gjata, qëndron një rrjet i kompanive më prestigjoze në industri. Me një flotë totale prej më shumë se 3000 autobusësh dhe dekadash përvojë operimi me autobusë dhe minibusë, partnerët tanë të autobusëve ofrojnë cilësinë më të lartë dhe standarde sigurie. Këto kompani tradicionale janë nga Gjermania, Austria dhe Holanda dhe janë partnerë të qëndrueshëm për biznesin operativ, i cili mundëson zhvillimin e vazhdueshëm e të suksesshëm të rrjetin tonë evropian të autobusëve të udhëtimeve të gjata:

[LOADING]
[LOADING]

§§ partner.name §§

§§ partner.address §§
§§ partner.postcode §§ §§ partner.city §§
§§ partner.country.code §§
Internet: §§ partner.homepage §§