Nëse e ke të vështirë hyrjen në faqen e internetit, na telefono në +49 (0)30 300 137 300 ose referoju aplikacioni Google Assistant i FlixBus.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

Bëhu një partner i FlixBus

Partnerët e FlixBus

FlixBus – Sukses i bazuar në partneritete të forta

FlixBus përfaqëson një formë lëvizshmërie të përpiktë, të rehatshme dhe ekologjike, që ofron çmimet më të mira në industrinë e udhëtimeve të gjata. Partneritetet e forta, të ekuilibruara dhe që kanë në fokus arritjen e qëllimeve, janë çelësi i suksesit të kompanisë sonë. FlixBus kombinon një rrjet të gjerë evropian partnerësh që përbëhet nga: kompani të fuqishme autobusësh privatë, distributorë kompetentë, korporata marketingu të qëndrueshëm dhe ekspertë lider në fushën e softuerëve dhe teknologjisë. FlixBus iu ofron partnerëve të tij një bazë ideale për të hyrë në mënyrë të suksesshme në tregun evropian të udhëtimeve të gjata me autobus.

Bëhu partner në kompaninë FlixBus

Ne jemi vazhdimisht në kërkim të partnerëve të motivuar e të përkushtuar, të cilët janë në të njëjtën linjë me ne, për të zhvilluar një partneritet efikas dhe të qëndrueshëm pune. Jeni një kompani e vjetër dhe e suksesshme autobusësh, apo një agjenci udhëtimi që ka në fokus klientin , që kërkoni partnerin e përkryer me të cilin të hyni në industrinë e udhëtimeve të gjata? Flisni me ne rreth mundësive ekzistuese të bashkëpunimit që janë në dispozicion.
 

Partnerët besnikë dhe me përvojë të FlixBus në industrinë e autobusëve

Partnerët tanë të autobusëve

Ne jemi të përqendruar te sipërmarrjet e mesme

Për partnerët tanë në industrinë e autobusëve

Pikat e shitjes së biletave dhe agjencitë e udhëtimit të FlixBus

Agjencitë tona të udhëtimit dhe pikat e shitjes së biletave

Agjencitë e udhëtimit dhe agjencitë lokale

Për agjencitë tona të udhëtimit dhe pikat e shitjes së biletave

Partnerët tanë të reklamimit

Partnerët tanë të reklamimit

Bashkëpunime të përshtatshme për më shumë vëmendje

Për partnerët tanë të reklamimit

Partnerët tanë të risive

Partnerët tanë të risive

Ne lidhim përvojën me sipërmarrjen

Për partnerët tanë të risive

Partnerët filiale

Partnerët filiale

Përfito nga shitjet me performancë të lartë

Për partnerët filiale