Nëse e ke të vështirë hyrjen në faqen e internetit, na telefono në +49 (0)30 300 137 300 ose referoju aplikacioni Google Assistant i FlixBus.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

Partneritetet online | Rrisni biznesin tuaj me FlixBus

Partneritetet online

Bëhuni partneri ynë online

Bëhuni pjesë e programit të filialeve tona dhe fitoni para me faqen tuaj të internetit, blogun apo aplikacionin. Përfitoni nga kërkesa në rritje për lëvizshmëri në distanca të gjata dhe regjistrohuni tani!

Le ta turbullojmë pak industrinë e udhëtimit së bashku

Integrim statik në faqen tuaj të internetit

Integrimi statik 

Dëshironi ta integroni FlixBus në faqen tuaj të internetit?

Për t'ju dhënë përvojën më të mirë, ne vendosëm të bashkëpunonim me TradeTracker për programin e filialeve tona në Shqipëri.

Regjistrohuni tani

Integrim dinamik në faqen tuaj të internetit

Integrimi dinamik

Niseni mbarë me Integrimin e përparuar API të FlixBus. Na shkruani email duke përfshirë:

  1. informacionin për kompaninë
  2. domenet tuaja
  3. vizitat mesatare mujore 
Dërgoni email

Si funksionon programi i filialeve tona?

Regjistrohu në programin tonë të Anëtarësimit

1. Regjistrohuni

Regjistrohuni me njërën nga dy opsionet.

Implementoni materialin tonë të reklamimit në faqen tuaj të internetit

2. Implementoni

Implementoni materialin e reklamës së Flixbus në faqen tuaj të internetit.

Përcjelljet e vizitorëve

3. Orientoni vizitorët

Kur vizitorët e faqes tuaj të internetit klikojnë reklamat e FlixBus, ata do të orientohen për te faqja e FlixBus. Kjo do të gjurmohet dhe do t'ju atribuohet ju.

Përfitoni komision për çdo porosi

4. Merrni komision

Po ashtu çdo urdhër i përfunduar do të gjurmohet dhe atribuohet ju. Ju do të merrni edhe komision atraktiv.


Opsionet tuaja

Integrimi statik Integrimi dinamik
Banderolat GTFS
Logot API
Lidhjet e tekstit Etiketë e bardhë
Miniaplikacionet Metakërkuesit
Ideale për: faqet e kuponëve dhe zbritjeve, faqet me shpërblim në të holla, blogjet, faqet me përmbajtje, faqet e mediave Ideale për: metakërkuesit, agjencitë online të udhëtimit, platforma të tjera udhëtimi

Pse doni të bëheni partneri ynë?

Përfitoni komision për çdo porosi

Fitoni komisione

Për çdo urdhër që kryhet me sukses përmes faqes sonë, FlixBus do t'ju japë një komision atraktiv. Sa më shumë shitje të bëni, aq më shumë fitime merrni.

Më shumë se 200.000 lidhje ditore

400 000 lidhje qytetase

Ne ofrojmë rrjetin më të madh të autobusëve në Evropë. Ekzistojnë 2500 destinacione në 39 shtete.

Platformë e lehtë në përdorim

Platformë e lehtë në përdorim

Platformat e filialeve të FlixBus janë shumë të lehta në përdorim dhe lejojnë integrimin e FlixBus me disa klikime. Platformat ofrojnë edhe statistika të detajuara në kohë reale për të optimizuar performancën tuaj.

Mbështetje nga njerëz

Mbështetje nga njerëz

Ne kujdesemi për performancën tuaj. Është kënaqësi të mbështesim rritjen tuaj.