Partnerët e reklamimit

Krijoni vlerë shtesë për klientët tuaj me FlixBus!

FlixBus mbështet lëvizshmërinë e përballueshme dhe të gjelbër, me mbi 100 milionë pasagjerë që prej 2013. Jemi gjithmonë në kërkim të partnerëve ambiciozë, të cilët janë të hapur për një bashkëpunim që bazohet në shkëmbimin e vlerës dhe aftësinë e matjes.

Si duket një partneritet marketingu me FlixBus?

Ne mund t'u ofrojmë vlerë të shtuar klientëve tuaj duke u ofruar kode unike kuponësh, që mund të përdoren për udhëtimet me zbritje me FlixBus ose FlixTrain. Partneriteti mund të krijohet në shumë mënyra të ndryshme:

  •  në pikat e shitjes në formën e promocionit me pako që mund të ketë një ndikim të dukshëm e të matshëm në shitjet tuaja
  • në programin tuaj të besnikërisë që mund të jetë një përfitim i shtuar për klientët tuaj dhe një stimul për t'i qëndruar besnik markës
  • duke u bashkuar me ne për të bërë ndryshime transformuese drejt të ardhmes së mobilitetit të qëndrueshëm

A jeni të interesuar ose keni ide të tjera? Na kontaktoni dhe do të kishim dëshirë të bisedonim me ju.

Kontakti juaj 

Personeli i Marketingut për Partneritet:
Email: comarketing@flixbus.com

Lënda: vini emrin e shtetit/tregut për të cilin jeni të interesuar në fillim të rreshtit të lëndës

❕Përdorni vetëm këtë email për pyetje mbi marketingun e përbashkët për partneritet. Faleminderit!

Apo jeni të interesuar në ofertën tonë të reklamimit?

Provoni reklamimin në autobus për të kapur grupin tuaj të synuar! Ne ofrojmë reklamim unik jashtë shtëpisë që ofron qasje masive për markën tuaj.

Përfitimet e reklamimit me FlixBus

  • Miliona kontakte që çojnë në rritje të matshme të të ardhurave
  • Reklamat e lëvizshme jashtë që kapin trafikun në autostradë por edhe atë brenda qytetit
  • Metodë unike dhe me ndikim i reklamimit përgjatë rrugëtimit të klientit
  • Mund të synohet si në nivel rajonal ashtu edhe ndërkombëtar me rrjetin tonë evropian

Dëshironi të dini më shumë? Mos ngurroni të na kontaktoni. Do t'ju tregojmë më shumë me kënaqësi dhe jemi në pritje të emailit tuaj.

Kontakti juaj 

Personeli i Shitjeve në Media
Email: mediasales@flixbus.com

❕ Shkruani anglisht dhe përdorni vetëm këtë email për pyetje mbi reklamimin e partneritetit. Faleminderit!