Siguria në autobusët tanë

Udhëto në mënyrë të sigurt nëpër Evropë me FlixBus

Autobusët janë mënyra më e sigurt e transportit në rrugë. Udhëtimi me autobus është metoda më e sigurt për të udhëtuar në rrugët e Evropës, sipas Zyrës Federale të Statistikave. Me FlixBus do të mbërrish gjithmonë në destinacion i sigurt, sepse siguria në bordin e secilit prej autobusëve tanë është përparësia jonë kryesore. Për ne, siguria vjen e para: Autobusët tanë ekologjikë përmbushin standardet më të larta të sigurisë dhe drejtuesit tanë janë të trajnuar të përdorin metodat më të fundit. Zgjidh udhëtimin tënd të dëshiruar me autobus nga rrjeti ynë i gjerë i itinerareve evropiane dhe përjeto udhëtimin përmes Evropës me mënyrat më të sigurta të transportit sot. Rrjeti ynë i itinerareve të jep një pasqyrë të itinerareve të autobusëve nëpër Evropë.

Ne përdorim veçoritë më të fundit të sigurisë si në bordin e autobusëve tanë ashtu edhe për trajnimin e shoferëve

Trajnimi i sigurisë në FlixBus

Siguria në bord është standarde në FlixBus, në mënyrë të veçantë falë risive teknologjike. Autobusët tanë përmbajnë sistemet më të fundit të asistencës së drejtuesit elektronik për të garantuar sigurinë tuaj. ESP, ndihmësit e frenimit emergjent, ndihmësit e korsive, kontrolli i përshtatjes së lundrimit, sensorët e dritave ambientale, dritat e qartësimit dhe shumë të tjera, janë veçori të sigurisë standarde në autobusët tanë FlixBus për ta bërë udhëtimin edhe më të sigurt. FlixBus certifikuar për teknologjinë e sigurisë në bordin e të gjithë autobusëve tanë garanton një udhëtim të sigurt.FlixBus-ët kontrollohen vazhdimisht për të siguruar arritjen e masave më të larta të sigurisë.

Drejtuesit tanë të FlixBus do të të çojnë në vendin e dëshiruar në mënyrë të sigurt - ditë e natë

Drejtuesit tanë do të të lënë në destinacionin tënd në mënyrë të sigurt. Të gjithë drejtuesit tanë janë plotësisht të trajnuar dhe marrin trajnim të rregullt për sigurinë, që do të thotë se ata janë gjithmonë të përgatitur për çdo problem trafiku dhe udhëtimi që mund të ndodhë. Përmes udhëtimit të caktuar qartësisht dhe pushimeve për çlodhje, ne luftojmë të garantojmë që drejtuesi i autobusit të jetë gjithnjë i përqendruar te timoni. Me gjurmimin GPS, ne mund të kontrollojmë periudhat e udhëtimit dhe pushimit dhe të shikojmë vendndodhjen e autobusëve tanë gjatë gjithë kohës. Udhëtimet e natës me FlixBus shërbehen nga një ekuipazh me dy persona, dhe drejtuesit ndërrohen rregullisht. Drejtuesit në këto udhëtime janë edhe të trajnuar në mënyrë të veçantë për punën e natës. Edhe nëse udhëtimi yt me autobus është një prej linjave tona më të gjata, siguria do të jetë gjithmonë prioriteti kryesor i yni dhe i drejtuesve tanë.

Sigurohu dhe nisu!

Sigurisht, secili prej pasagjerëve tanë kontribuon për të garantuar sigurinë në bord gjatë gjithë kohës. Mbajtja e rripit të sigurimit gjatë gjithë kohës në bord është e detyrueshme. Për sigurinë e pasagjerëve tanë më të vegjël, ne kemi vende të përshtatshme transporti që fëmija yt të mund të udhëtojë& i sigurt. Ne të kërkojmë të sigurohesh që jo vetëm ti je lidhur te ndenjësja jote në mënyrë të sigurt, por edhe fëmija yt (në një ndenjëse të përshtatshme për fëmijë), për gjithë kohëzgjatjen e udhëtimit.

Siguria jote është përparësia jonë kryesore, me FlixBus mund të udhëtosh nëpër Evropë pa rrezikuar. Kur je në bordin e autobusëve tanë, do t’i shohësh vetë masat dhe procedurat e sigurisë... prandaj, çfarë po pret? Rezervo biletën tënde sot!