Nëse e ke të vështirë hyrjen në faqen e internetit, na telefono në +49 (0)30 300 137 300 ose referoju aplikacioni Google Assistant i FlixBus.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

Shërbimet tona për ju

Si të rezervosh biletën dhe menaxhosh rezervimin
Rezervo bagazh shtesë, merr biçikletën me vete ose rezervo një vend paraprakisht
Informacioni mbi udhëtimin dhe shërbimet në bord
Sendet e humbura dhe të gjetura, buletini informativ dhe përgjigje për shumë pyetje të tjera

  


1. Rezervo dhe menaxho udhëtimin

Sistem i lehtë rezervimi me FlixBus

Opsionet për rezervimin e biletës

Ka mënyra të ndryshme për ta rezervuar lehtësisht biletën. Jo vetëm që mund të rezervosh bileta në faqen tonë të internetit, por edhe përmes Flixbus App ose në dyqanet tona FlixShop dhe shitësit zyrtarë të biletave.

Rezervo udhëtimin tënd të ardhshëm në internet

  

Informacioni mbi mënyrën e anulimit/ndryshimit të rezervimit tënd

Menaxho rezervimin

Do të ndryshosh ose anulosh udhëtimin tënd? Këtë mund ta bësh direkt në faqen tonë të internetit deri 15 minuta para nisjes.

Anulo/ndrysho rezervimin

  

2. Rezervo shtesat

Informacioni për bagazhet falas dhe shtesë që mund të marrësh në bord!

Bagazhet

Lexo rregulloren tonë të bagazheve para udhëtimit. Mund të marrësh më shumë bagazhe me vete nga sa mendon! 

Rregullorja e bagazheve

  

Si të rezervosh një vend

Rezervimet e vendit

Ne ofrojmë opsionin të gjesh dhe rezervosh një vend para udhëtimit me autobus. Mëso më shumë se si të rezervosh një vend ose të ndryshosh rezervimin.

Mëso më shumë rreth rezervimeve të vendit

Biçikleta

Me FlixBus ke opsionin të marrësh biçikletën me vete në udhëtim. Mëso më shumë për kushtet e transportimit të biçikletës.

Si të marrësh biçikletën në FlixBus

  

3. Udhëtimi yt me ne

Servis FlixBus

Shërbimet në autobus

Për ta bërë udhëtimin tënd sa më të rehatshëm, FlixBus ofron një gamë të gjerë shërbimesh të ndryshme në bord për ty. 

Shërbimet tona në autobus

  

Hidhu një sy itinerareve dhe stacioneve tona aktuale

Informacioni mbi itinerarin aktual

Të gjitha informacionet që duhet të dish për itinerarin aktual nga ose drejt një stacioni të caktuar autobusi gjenden në këtë faqe. 

Informacioni mbi itinerarin aktual

  

4. Ndihmë dhe të tjera

Thjesht plotëso formularin tonë online të sendeve të humbura e të gjetura dhe me pjesën tjetër merremi ne

Sendet e humbura e të gjetura

Nëse ke humbur ose gjetur diçka në bordin e autobusëve tanë, mund të kontaktosh zyrën tonë të sendeve të humbura.

Zyra e sendeve të humbura

  

Pyetjet Që Bëhen Më Shpesh FlixBus

Ndihmë

Ke pyetje lidhur me rezervimin tënd apo udhëtimin me FlixBus? Këtu mund të gjesh përgjigjet për pyetjet më të zakonshme dhe informacionin e kontaktit për shërbimin tonë të klientit.

Ndihmë

Qëndro i informuar me buletinin informativ FlixBus

Buletini informativ

Nuk do të humbësh të dhënat për itineraret tona të reja, konkurrimet dhe ofertat ekskluzive? Abonohu në buletinin tonë informativ falas të FlixBus!

Abonohu në buletinin informativ të FlixBus

Stacionet e aeroportit në rrjetin FlixBus

Stacionet FlixBus në aeroporte

A do të marrësh aeroplan për në destinacionin e radhës? Shiko listën e plotë të stacioneve të autobusit në aeroport në rrjetin tonë dhe na lër të të çojmë në aventurën e ardhshme.

Shiko të gjitha stacionet FlixBus në aeroporte