Nëse e ke të vështirë hyrjen në faqen e internetit, na telefono në +49 (0)30 300 137 300 ose referoju aplikacioni Google Assistant i FlixBus.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

Rezervo përmes një shitësi zyrtar biletash ose dyqaneve tona FlixShop

Me FlixBus, blerja e biletave është po aq e lehtë sa udhëtimi me autobus dhe tren. Përveç rezervimit të biletave në internet ose blerjes së tyre brenda në autobus, ne ofrojmë edhe opsionin e rezervimit te shitësit tanë zyrtarë të biletave. Duke përdorur funksionin tonë të kërkimit më poshtë gjetja e pikave më të afërta të shitjes së biletave është e lehtë.


Pikat e shitjes së biletave