Nëse e ke të vështirë hyrjen në faqen e internetit, na telefono në +49 (0)30 300 137 300 ose referoju aplikacioni Google Assistant i FlixBus.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

Redaksia

Petra Milanović

Petra Milanović

Marrëdhënie me Publikun Menaxher

E-mailshtypi@FlixBus.al

(Ky numër telefoni dhe adresë emaili është për përdorim vetëm nga gazetarët.)

Kliko këtu për t'u lidhur me shërbimin e klientit ose telefono +49 (0)30 300 137 300.

Për pyetje marketingu kontakto marketing@flixbus.al.

Shiko Redaksinë tonë të re të Korporatës (në anglisht)

Kliko këtu