Nëse e ke të vështirë hyrjen në faqen e internetit, na telefono në +49 (0)30 300 137 300 ose referoju aplikacioni Google Assistant i FlixBus.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

Aplikacioni i autobusit

Udhëto edhe më lehtë me aplikacionin tonë

Mos prit shumë gjatë, shkarko tani aplikacionin e autobusëve FlixBus për udhëtime të gjata. Është kaq e thjeshtë:

  • Kap telefonin tënd inteligjent
  • Kërko FlixBus App në App Store ose në Google Play
  • Shkarko falas aplikacionin
  • Buzëqesh me kënaqësi dhe rezervo lehtësisht udhëtimin tënd të ardhshëm

Një vështrim mbi përfitimet

Të gjitha udhëtimet dhe çmimet shfaqet qartësisht në aplikacion dhe ti mund të paguash për biletat e tua me kosto të ulët direkt në telefonin tënd inteligjent!

Rezervo udhëtime – gjej itinerarin tënd dhe rezervo edhe më shpejt falë informacionit të ruajtur të rezervimit tënd!

Sistem i lehtë rezervimi me FlixBus

Biletat e tua – Jo më grumbuj të mërzitshëm letrash. Thjesht paraqit biletën tënde me aplikacionin, hip në autobus, çlodhu dhe mbështetu.

Bli një kartë dhurate FlixBus dhe udhëto kudo në Evropë

Zbritje ekskluzive – Vetëm aplikacioni përmban ofertat tona speciale dhe kuponë ekskluzivë për ty!

Pyetjet Që Bëhen Më Shpesh FlixBus

Gjithmone-i-informuar – Falë aplikacionit, të gjitha informacionet e rëndësishme për udhëtimin do t’i marrësh direkt në telefonin tënd. Vetëm na lejo të të dërgojmë mesazhe, dhe kaq na duhet për të të informuar rreth vonesave, ndryshimet e stacioneve dhe informacione të tjera të rëndësishme në udhëtimin tënd.

Hidhu një sy itinerareve dhe stacioneve tona aktuale

Stacioni yt – Ti mund edhe të përdorësh aplikacionin për të parë ku e ke stacionin dhe si të orientosh për tek ai.

Gjithçka që duhet të dish në aplikacionin FlixBus

Shërbimi - Aplikacioni i ka të gjitha: informacion për sendet e humbura e të gjetura, Pyetjet Që Bëhen Më Shpesh dhe opsionet e kontaktit. Jemi të lumtur t’ju shërbejmë.