Nëse e ke të vështirë hyrjen në faqen e internetit, na telefono në +49 (0)30 300 137 300 ose referoju aplikacioni Google Assistant i FlixBus.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

Çmimet tona janë të pakrahasueshme

Bileta FlixBus duke nisur nga vetëm 5€

Biletat tona

Sa më herët rezervon, aq më shumë kursen!

Udhëtime edhe më të lira për grupe prej 3 ose më shumë vetash

Udhëtimi në grup

Për grupe prej 3 ose më shumë vetash ka oferta speciale sipas kërkesës.

Çmimet më të mira

Çmimi më i mirë i garantuar

Me FlixBus ti udhëton 50% më lirë se me tren

Udhëto në Evropë me çmimet të ulëta

Çmimet për të rriturit

Me vetëm 5€ mund të eksplorosh Evropën! FlixBus udhëton në mbi 1200 destinacione në 22 shtete evropiane - zgjidh udhëtimin tënd të dëshiruar mes mbi 200 000 linjave ditore.

Informacion rreth ofertave speciale nga partnerët e FlixBus

Zbritje për fëmijët udhëtim falas për shoqëruesit e pasagjerëve me aftësi të kufizuara

Tarifa të reduktuara për fëmijë. Shoqëruesi i një pasagjeri me aftësi të kufizuara si dhe qentë udhërrëfyes ose bashkudhëtarë udhëtojnë të gjithë falas. Për më shumë informacion, shiko pyetjet që bëhen më shpesh.

Wi-Fi falas në bordin e të gjithë autobusëve tanë

Wi-Fi

Falas - thjesht lidhu me Wi-Fi tonë FlixBus dhe do të qëndrosh i lidhur gjatë gjithë kohëzgjatjes së udhëtimit. Shfleto, shiko, socializohu!

Informacioni për bagazhet falas dhe shtesë që mund të marrësh në bord!

Bagazhet e zakonshme

1 Bagazh udhëtimi (maks. 80 x 50 x 30 cm, lejohet një devijim i vogël nga këto përmasa, por perimetri maks. i të gjitha faqeve duhet të jetë 160 cm, maks. 20 kg) dhe bagazh dore (dimensionet maks. 42x30x18 cm, maks. 7 kg). Shiko politikën tonë të bagazheve për më shumë informacion.

Nuk ka asnjë problem nëse merr bagazhet në bord

Karrocat me rrota/pajisjet ndihmëse për lëvizje/karrocat e fëmijëve

Falas në shumë autobusë. Telefono shërbimin tonë ndaj klientit për të regjistruar karrocën tënde me rrota (jo më vonë se 36 orë para nisjes) ose karrocën për fëmijë (jo më herët se 48 orë para nisjes).

Merr një bagazh të tretë në bord për një kosto të vogël shtesë

Bagazh shtesë -  nga artikulli i dytë i bagazhit

Regjistrimi mund të bëhet gjatë procesit të rezervimit ose më vonë përmes telefonit, me kusht që të ketë hapësirë të mjaftueshme në autobus.  Shiko politikën e çmimit të bagazheve shtesë për më shumë informacion.

Bagazhi që kalon dimensionet tona standarde mund të rezervohet si bagazh i rëndë

Bagazhi i veçantë 

Bagazhet që i kalojnë përmasat 160 cm dhe 20 kg konsiderohen si bagazhe të veçanta dhe duhen regjistruar paraprakisht përmes linjës sonë direkte të shërbimit.  Shiko politikën e çmimit të bagazheve të veçanta për më shumë informacion.

Merr ndenjësen e fëmijës me vete për udhëtimin me autobus

Ndenjëset e fëmijëve

Duhet të sjellësh ndenjësen tënde për fëmijë. Të gjithë fëmijët duhet të mbajnë një rrip me dy pika lidhjeje për kohëzgjatjen e udhëtimit.

Udhëtimi me autobus është mënyra më eko-miqësore e transportit

Udhëtim neutral ndaj karbonit

Jep një kontribut të vogël për të mbështetur mjedisin dhe për të mënjanuar shkarkimet e CO2 të udhëtimit tënd.

Pijet freskuese janë të disponueshme në bordin e të gjithë autobusëve tanë

Ushqime të lehta Pije

Në dispozicion nga drejtuesit tanë miqësorë të autobusëve.

Informacioni mbi mënyrën e anulimit/ndryshimit të rezervimit tënd

Anulim & rezervim i ri

Ndryshimet janë të mundura deri në 15 minuta përpara nisjes.  Ne të lëshojmë një kupon (me vlerën e çmimit të biletës tënde minus një tarifë anulimi) për rezervimin tënd të ri ose të ardhshëm.  Më shumë informacione i gjen në FAQ.

Bli një kartë dhurate FlixBus dhe udhëto kudo në Evropë

Karta dhurate FlixBus

Ti mund të blesh kartat tona të dhuratave për udhëtim me autobus, në faqen tonë të kuponëve.

Gjej çmimet më të ulëta tan