Nëse e ke të vështirë hyrjen në faqen e internetit, na telefono në +49 (0)30 300 137 300 ose referoju aplikacioni Google Assistant i FlixBus.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

Ndrysho dhe anulo

Anulo ose ndrysho biletën tënde → FlixBus
Informacioni mbi mënyrën e anulimit/ndryshimit të rezervimit tënd

Anulo rezervimin tënd

Deri në 15 minuta para nisjes

Tarifë anulimi për çdo udhëtim dhe pasagjer

Në linjë jashtë linje është e mundur

Në internet dhe jashtë interneti në dyqan ose tek agjencitë partnere

Bli bileta FlixBus në njërën nga pikat tona evropiane të shitjes së biletave

Ndrysho detajet e pasagjerit

Numri i telefonit: falas

Emri: falas, nëse udhëtimi është bërë më i shtrenjtë

Sistem i lehtë rezervimi me FlixBus

Anuloni rezervimin

Kundrejt një kuponi në vlerën e çmimit të udhëtimit duke zbritur një tarifë anulimi për çdo udhëtim dhe pasagjer

Në internet dhe jashtë interneti në dyqan ose tek agjencitë partnere

Për të anuluar/ndryshuar portalin e rezervimit

Deri kur mund ta ndryshoj ose anuloj udhëtimin tim?

Ndryshimi ose anulimi i rezervimit tënd me ne mund të kryhet deri në 15 minuta para nisjes tënde, online ose në njërën prej pikave tona të shitjes së biletave/agjencive të udhëtimit.

Si ta ndryshoj informacionin tim të pasagjerit? 

Pas rezervimit tënd ti mund të përditësosh numrin e telefonit përmes portalit tonë të rirezervimit pa kosto shtesë. Nëse do të ndryshosh emrin e pasagjerit, edhe kjo është falas, por duhet të paguash diferencën, nëse ndërkohë udhëtimi është bërë më i shtrenjtë.

Në të dy rastet, do të marrësh një konfirmim për rezervim të ri me një numër të ri rezervimi.

Si mund ta rezervoj udhëtimin tim nga e para?

Nëse do ta rezervosh nga e para udhëtimin tënd, ndiq këto hapa:

  • Kontrollo nëse udhëtimi yt i ri i dëshiruar është i disponueshëm.
  • Anulo rezervimin tënd të mëparshëm dhe do të marrësh një kupon, të cilin mund ta përdorësh në rezervimin tënd të ri.
  • Rezervo udhëtimin tënd të ri dhe përdor kuponin që kanë lëshuar për ty. Më pas do të marrësh një konfirmim për rezervim të ri dhe një numër të ri rezervimi. Nëse çmimi i rezervimit të ri ka një vlerë më të lartë se kuponi, do të paguash diferencën.

Lutemi vini re se për çdo anulim ka një  tarifë për çdo pasagjer dhe udhëtim që është tarifa e anulimit.. Kjo tarifë do të shfaqet për ty gjatë procesit të anulimit.

Si mund ta anuloj udhëtimin tim?

Anulimet mund t’i bësh në faqen tonë të internetit nën “Ndrysho rezervimin / anulo” ose në pikat e shitjes para nisjes dhe do të marrësh një kupon me vlerën e rezervimit tënd të mëparshëm, minus një tarifë anulimipër udhëtar dhe udhëtim.
Kjo tarifë do të shfaqet për ty gjatë procesit të anulimit.
Kuponi mbetet i vlefshëm për 12 muaj dhe mund të përdoret vazhdimisht deri sa të konsumohet bilanci.

A more përgjigje për pyetjen tënde? Vetëm hidhi një sy faqes sonë të Pyetjeve Që Bëhen Më Shpesh ose kontakto shërbimin tonë ndaj klientit.