Autobus për dhe nga Willingen (Upland) nga 1.199 L

Udhëtim i rehatshëm me autobus për distanca të gjata

Rehatia në bord

Autobusët tanë janë të pajisur me ndenjëse të mëdha e të rehatshme, tualet, Wi-Fi dhe priza korrenti.
Shërbimi ynë në bord
Anulim dhe rirezervim fleksibël

Fleksibilitet i plotë

Ti mund të anulosh dhe rezervosh nga e para udhëtimin tënd deri 15 minuta para nisjes.

Rezervo nga e para udhëtimin tënd
Udhëtimi me autobus mund të jetë eko-miqësor

Udhëto në mënyrë ekologjike

Minibusët tanë kanë vërtetuar se kanë nivel të shkëlqyer gjurmësh karbonike për pasagjer-kilometër.

Udhëtimi me autobus dhe mjedisi
Mbërri në destinacionin tënd në kohë

Mbërri në kohë

Ne do të të çojmë në destinacion rehat dhe në kohë: 9 nga 10 autobusët tanë mbërrijnë në kohë.

Informacioni mbi itinerarin aktual
Biletë autobusi nga 1.199 L
Numri i linjave nga Willingen (Upland) 6
Numri i stacioneve të autobusit në Willingen (Upland) 1
Shteti Gjermani

Stacioni i autobusit në Willingen (Upland)