flixbus logo
hero image

Autobus për dhe nga Nowy Sacz

Autobusët tanë janë të pajisur me ndenjëse të mëdha e të rehatshme, tualet, Wi-Fi dhe priza korrenti.

Rehati në bord

Autobusët tanë janë të pajisur me ndenjëse të mëdha e të rehatshme, tualet, Wi-Fi dhe priza elektrike.

Shërbimet tona në bord.
Zgjidh nga mbi 1700 destinacione udhëtimesh në 27 vende dhe zbulo Evropën me FlixBus.

Rrjet i madh autobusësh

Zgjidh nga mbi 2500 destinacione udhëtimesh në 35 vende dhe zbulo Evropën me FlixBus

Në rrjetin tonë
Minibusët tanë kanë vërtetuar se kanë nivel të shkëlqyer gjurmësh karbonike për pasagjer-kilometër.

Udhëto në mënyrë ekologjike

Autobusët tanë janë vërtetuar miqsorë me mjedisin sepse çlirojnë nivel të ulët karboni në çdo kilometër për pasagjer.

Udhëtimi me autobus dhe mjedisi
Ne do të të çojmë në destinacion rehat dhe në kohë: 9 nga 10 autobusët tanë mbërrijnë në kohë.

Mbërri në kohë

Ne do të të çojmë në destinacion rehat dhe në kohë: 9 nga 10 autobusët tanë mbërrijnë në kohë.

Informacioni mbi itinerarin aktual

Stacionet e autobusëve në Nowy Sacz

Ki parasysh: bileta do të përmbajë informacionet më të përditësuara të adresës.

Nowy Sącz Bulwar Narwiku

Nowy Sacz Dworzec Autobusowy MDA

Zbulo të gjitha destinacionet

Zgjedh nga mbi 2500 destinacionesh udhëtimi në 37 shtete.

Eksploro hartën
Nowy Sacz: Informacion i shpejtë
Qytetet me linja direkte

16

Numri i stacioneve të autobusit

2

Shteti

Poloni

A është ky një udhëtim i padëmshëm për mjedisin?

Po


Shërbimet në bord janë subjekt i disponueshmërisë