Autobus për dhe nga Drobeta-Turnu Severin

Rehati në bord

Autobusët tanë janë të pajisur me ndenjëse të mëdha e të rehatshme, tualet, Wi-Fi dhe priza elektrike.
Shërbimet tona në bord

Rrjet i madh autobusësh

Zgjidh nga mbi 2500 destinacione udhëtimesh në 35 vende dhe zbulo Evropën me FlixBus.
Në rrjetin tonë

Udhëto në mënyrë ekologjike

Autobusët tanë janë vërtetuar miqsorë me mjedisin sepse çlirojnë nivel të ulët karboni në çdo kilometër për pasagjer.
Udhëtimi me autobus dhe mjedisi

Mbërri në kohë

Ne do të të çojmë në destinacion rehat dhe në kohë: 9 nga 10 autobusët tanë mbërrijnë në kohë.
Informacioni mbi itinerarin aktual

Stacionet e autobusëve në Drobeta-Turnu Severin

Ki parasysh: bileta do të përmbajë informacionet më të përditësuara të adresës.

Drobeta-Turnu Severin FlixBus stop (Autogara Drobeta)

Drobeta-Turnu Severin (Benzinăria Petrom)

Zbulo të gjitha destinacionet

Zgjedh nga mbi 2500 destinacionesh udhëtimi në 37 shtete.

Eksploro hartën
Drobeta-Turnu Severin: Informacion i shpejtë
Qytetet me linja direkte

4

Numri i stacioneve të autobusit

2

Shteti

Rumani

A është ky një udhëtim i padëmshëm për mjedisin?

Po


Shërbimet në bord janë subjekt i disponueshmërisë

Flix - Something went wrong
Flix Logo

Looks like something went wrong

Sorry about that! We're working on getting things back up and running. Go to the homepage