Autobus për dhe nga San Giovanni Rotondo

Rehati në bord

Autobusët tanë janë të pajisur me ndenjëse të mëdha e të rehatshme, tualet, Wi-Fi dhe priza elektrike.
Shërbimet tona në bord

Rrjet i madh autobusësh

Zgjidh nga mbi 3000 destinacione udhëtimesh në 35 vende dhe zbulo Evropën me FlixBus.
Në rrjetin tonë

Udhëto në mënyrë ekologjike

Autobusët tanë janë vërtetuar miqsorë me mjedisin sepse çlirojnë nivel të ulët karboni në çdo kilometër për pasagjer.
Udhëtimi me autobus dhe mjedisi

Mbërri në kohë

Ne do të të çojmë në destinacion rehat dhe në kohë: 9 nga 10 autobusët tanë mbërrijnë në kohë.
Informacioni mbi itinerarin aktual

Stacionet e autobusëve në San Giovanni Rotondo

Ki parasysh: bileta do të përmbajë informacionet më të përditësuara të adresës.

San Giovanni Rotondo

San Giovanni Rotondo (Piazzale Forgione)

Zbulo të gjitha destinacionet

Eksploro hartën
San Giovanni Rotondo: Informacion i shpejtë
Qytetet me linja direkte

21

Numri i stacioneve të autobusit

2

Shteti

Itali

A është ky një udhëtim i padëmshëm për mjedisin?

Po


Shërbimet në bord janë subjekt i disponueshmërisë