Autobus për dhe nga Paris

Rehati në bord

Autobusët tanë janë të pajisur me ndenjëse të mëdha e të rehatshme, tualet, Wi-Fi dhe priza elektrike.
Shërbimet tona në bord

Rrjet i madh autobusësh

Zgjidh nga mbi 3000 destinacione udhëtimesh në 35 vende dhe zbulo Evropën me FlixBus.
Në rrjetin tonë

Udhëto në mënyrë ekologjike

Autobusët tanë janë vërtetuar miqsorë me mjedisin sepse çlirojnë nivel të ulët karboni në çdo kilometër për pasagjer.
Udhëtimi me autobus dhe mjedisi

Mbërri në kohë

Ne do të të çojmë në destinacion rehat dhe në kohë: 9 nga 10 autobusët tanë mbërrijnë në kohë.
Informacioni mbi itinerarin aktual

Në këtë faqe


Stacionet e autobusëve në Paris

Ki parasysh: bileta do të përmbajë informacionet më të përditësuara të adresës.

Paris (Bercy Seine)

Champigny

Paris (Massy-Palaiseau - Stacioni i autobusëve në "Rue Carnot")

Paris (Pont de Sèvres)

Paris (Porte de la Villette)

Paris (Porte de Saint Ouen) - Hotel F1

Paris (Saint-Denis University)

Paris La Défense (Terminali Jules Verne)

Paris Pont de Levallois

Zbulo të gjitha destinacionet

Eksploro hartën
Paris: Informacion i shpejtë
Qytetet me linja direkte

340

Numri i stacioneve të autobusit

9

Shteti

Francë

A është ky një udhëtim i padëmshëm për mjedisin?

Po


Shërbimet në bord janë subjekt i disponueshmërisë