Merre biçikletën në bordin e FlixBus

Transporto biçikletën nga A në B me FlixBus

Do të shkosh për një shëtitje me biçikletë në Pyllin e Zi, përgjatë Senës ose thjesht të vërtitesh në rrugët e Amsterdamit? Numri i pikave turistike është i pafund dhe gjëja më e bukur është se ke FlixBus që të çon në të gjitha këto vende.

A mund ta marr biçikletën në autobus? 

Po, mund të marrësh! Biçikletat lejohen në shumicën e autobusëve FlixBus, ndaj mund të provosh aventura fantastike kudo që dëshiron. Shumë autobusë të flotës sonë në pjesën e pasme të tyre kanë një mbajtëse biçikletash që të lejon të transportosh biçikletën ose janë të pajisur me mbështjellëse të veçanta biçikletash, të cilat garantojnë një transport të sigurt në ndarësen e bagazheve të autobusit.

Kur shton një biçikletë në procesin e prenotimit, të gjitha udhëtimet e rezervueshme do të kryhen nga një autobus i pajisur me mbajtëse ose mbështjellëse biçikletash. Për disa rezultate kërkimi, mund të shikoni njoftimin "Ky udhëtim është i prenotuar plotësisht". Kjo do të thotë ose nuk kanë mbetur vende, ose autobusi nuk është i pajisur me mbajtëse ose mbështjellëse biçikletash. Nëse udhëtimi mund të rezervohet kur numri i biçikletave caktohet në zero, kjo nënkupton se autobusi nuk është i pajisur vërtet për të transportuar biçikleta.

Por mos u shqetëso, ti mund ta prenotosh gjithsesi udhëtimin për vete dhe biçikletën me palosje duke e prenotuar atë si 'Bagazh i veçantë'. Më pas biçikleta do të transportohet në ndarjen e biçikletave. Të lutemi mos harro rregulloret e veçanta për biçikletat si bagazhe të veçanta më poshtë.

Transportimi i biçikletës në mbajtësen e biçikletave

 • Maks. 5 biçikleta për autobus
 • Nuk ke nevojë ta çmontosh biçikletën
 • Pesha maks.: 20 kg
 • Nuk lejohen biçikletat elektrike, ato në varg ose me palosje

Transportimi i biçikletës me mbështjellëse

 • Maks. 3 biçikleta për autobus
 • Nuk ke nevojë ta çmontosh biçikletën
 • Mbështjellëset e veçanta të biçikletave që ofrohen nga Flix garantojnë transport të sigurt në ndarësen e bagazheve
 • Pesha maks.: 20 kg
 • Nuk lejohen biçikletat elektrike, ato në varg ose triçiklat

Si mund ta prenotoj një vend për biçikletën time?

 • Shto numrin e dëshiruar të biçikletave gjatë procesit të prenotimit
 • Prenoto udhëtimin për vete dhe biçikletën
 • Merre biçikletën deri tek autobusi dhe vendose te mbajtësja e biçikletave ose mbuloje dhe ngarkoje te ndarësja

Sa kushton?

 • Çmimet për biçikletat mund t'i gjesh këtu
 • Mbaj parasysh se çdo çmim i listuar është i vlefshëm për një udhëtim të vetëm

Transportimi i biçikletës me palosje në ndarjen e bagazheve

 • Biçikleta jote transportohet në ndarjen e bagazheve si 'Bagazh i Veçantë'.
 • Mund të prenotosh 1 bagazh të veçantë për person
 • Lejohen biçikletat me palosje
 • Biçikleta jote duhet transportuar në një çantë biçikletash
 • Gjatësia + gjerësia + lartësia maks. = 240 cm
 • Mund të duhet ta çmontosh biçikletën për të përmbushur kriteret e matjes
 • Pesha maks.: 30 kg
 • Nuk lejohen biçikletat elektrike, ato në varg ose triçiklat

Si mund ta prenotoj biçikletën time si bagazh të veçantë?

Prenotoje udhëtimin pa shtuar biçikleta gjatë procesit të prenotimit. Kurse biçikletën me palosje prenotoje si 'Bagazh i veçantë'

Si të prenotoj bagazh të veçantë?

 • Në internet gjatë procesit të prenotimit
 • Në dyqanet tona FlixShop ose te shitësit tanë zyrtarë të biletave
 • Në internet pas përfundimit të blerjes së biletës përmes opsionit "Menaxho prenotimin tim"

Sa kushton?

 • Çmimet për 'Bagazhin e veçantë' mund t'i gjeni këtu
 • Mbaj parasysh se çdo çmim i listuar është i vlefshëm për një udhëtim të vetëm

A mund të udhëtojë biçikleta ime bashkë me mua?

Për arsye sigurie, biçikletat, njësoj si bagazhet, mund të transportohen vetëm me zotëruesin e tyre.