Bagazhi

Duhet të shtosh bagazh shtesë ose të veçantë në udhëtimin tënd gjatë procesit të rezervimit ose online pas blerjes së biletës përmes funksionit "Menaxho rezervimin tim". Shtimi i bagazhit në autobus është subjekt i tarifave më të larta. Prandaj, të rekomandojmë ta shtosh online para fillimit të udhëtimit dhe sa më herët të jetë e mundur, meqenëse ka hapësirë të kufizuar për bagazh në automjet.

Disponueshmëria dhe tarifa e bagazhit ndryshojnë në varësi të itinerarit, linjës, kohës së rezervimit dhe mënyrës së rezervimit. 
Informacion të mëtejshëm dhe detajet e produktit i gjen në politikën e bagazhit FlixBus & politikën e bagazhit FlixTrain.

 

Përmbledhje e çmimeve për bagazh shtesë dhe të veçantë

MonedhaKodiGama e çmimeve
EuroEURNga 4,99 në 18
US DollarUSDNga 19,99 në 60
Swiss FrancCHFNga 6 në 22
Czech CrownCZKNga 59 në 180
Hungarian ForintHUFNga 600 në 2,400
Norwegian CrownNOKNga 49 në 180
Swedish CrownSEKNga 49 në 180
Bulgarian LevBGNNga 7,99 në 38
Romanian LeuRONNga 49,99 në 180
British PoundGBPNga 4,99 në 18
Polish ZlotyPLNNga 8,99 në 50
Danish CrownDKKNga 49 në 180
Serbian DinarRSDNga 199 në 2,100
Bosnian & Herzegovinian Konvertible MarkBAMNga 4,90 në 34
Albanian LekALLNga 249 në 2,400
Ukrainian Hrywnja*UAHNga 59 në 320
Macedonian DenarMKDNga 119 në 1100
Turkish LiraTRYNga 35 në 144
Brazilian RealBRLNga 6,99 në 49,99
Canadian DollarCADNga 19,99 në 60
Chilean PesoCLPNga 2 190 në 6 000
Mexican PesoMXNNga 299,99 në 1 200
Indian RupeeINRNga 149 në 400Legjenda:

*Prenotimi i bagazheve pas prenotimit të biletës nuk disponohet për linjat e Ukrainës.


Gjej më shumë informacione te kushtet tona të përgjithshme. (FlixBus)

Gjej më shumë informacione te kushtet tona të përgjithshme. (FlixTrain)