Lista e çmimit për karrocat biçikletë

Duhet të shtosh biletën e biçikletës në udhëtim gjatë procesin të prenotimit. Shtimi i biçikletave në autobus rezulton në tarifa më të larta dhe nuk ka garanci, meqenëse në autobusët tanë ka hapësirë të kufizuar për biçikleta.
Disponueshmëria dhe tarifa e biçikletës ndryshojnë në varësi të itinerarit, linjës, kohës së prenotimit dhe mënyrës së prenotimit. 

Gjej më shumë informacione dhe detaje të produktit në rregulloren e biçikletave.

Monedha Kodi Gama e çmimeve
Euro EUR Nga 8 në 18.99
US Dollar USD Nga 8 në 18.99
Swiss Franc CHF Nga 8 në 18.99
Czech Crown CZK Nga 209 në 459
Hungarian Forint HUF Nga 3099 në 7199
Norwegian Crown NOK Nga 99 në 219
Swedish Crown SEK Nga 99 në 219
Bulgarian Lev BGN Nga 15.99 në 35.99
Romanian Leu RON Nga 39.99 në 87.99
British Pound GBP Nga 6.99 në 15.99
Polish Zloty PLN Nga 35.99 në 79.99
Danish Crown DKK Nga 59 në 138
Serbian Dinar RSD Nga 999 në 2099
Bosnian/Herzegovinian Konvertible Mark BAM Nga 15.99 në 35.99
Albanian Lek ALL Nga 999 në 2159
Ukrainian Hrywnja UAH Nga 299 në 699
Macedonian Denar MKD Nga 499 në 1099
Turkish Lira TRY Nga 140 në 299
Brazilian Real BRL Nga 45.99 në 99.99
Canadian Dollar CAD Nga 10.99 në 23.99
Mexican Peso MXN Nga 160 në 359
Chilean Peso CLP Nga 8390 në 17000

Gjej më shumë informacione te kushtet tona të përgjithshme. (FlixBus)
Gjej më shumë informacione te kushtet tona të përgjithshme. (FlixTrain)