Politika e anulimit

E vlefshme për udhëtimet me datë të planifikuar nisjeje pas datës 3 korrik 2023

Ndryshim planesh? Nuk ka problem! Me Flix mund ta anulosh biletën deri 15 minuta para nisjes dhe të marrësh rimbursim të plotë ose të pjesshëm në formën e një kuponi.
Tabela e mëposhtme tregon shumën e rimbursuar. Shuma varet sesa paraprakisht e anulon biletën. Për shembull, nëse e anulon biletën 1 ditë e 3 orë para nisjes, merr 50% rimbursim.
 

Koha para nisjes Rimbursimi (% e çmimit të biletës)
Më pak se 1 ditë 25%
Nga 1 deri në 6 ditë 50%
Nga 7 deri në 29 ditë 75%
30 ditë e më shumë 100%


Shuma maksimale e zbritur nga çmimi i biletës nuk duhet ta kalojë 3450 ALL. Nëse ke prenotuar në monedhë tjetër, mund të kontrollosh rimbursimin e saktë këtu.

Mbaj parasysh se për shtesat si rezervimi i vendeve dhe bagazhet shtesë, rimbursimi është 100%. Tarifat e prenotimit dhe shërbimit nuk rimbursohen.

Gjej më shumë informacione te kushtet tona të përgjithshme. (FlixBus)
Gjej më shumë informacione te kushtet tona të përgjithshme. (FlixTrain)

Për udhëtimet brenda Turqisë dhe Brazilit zbatohet politika e rimbursimit 100%.


E vlefshme për udhëtimet me datë të planifikuar nisjeje para datës 3 korrik 2023

Tabela e mëposhtme shfaq tarifat e anulimit në varësi të datës së planifikuar të nisjes, kohës kur dëshiron ta anulosh rezervimin dhe monedhës së përdorur. Përllogaritja bazohet në kohën e saktë të nisjes (orë, minutë, sekondë). Kjo nënkupton për shembull: 3 ditë baras me 72 orë.

Legjenda:

  • >=30 --> Anulimet të paktën 30 ditë para nisjes
  • >=14, <30 --> Anulimet midis 14 dhe 29 ditësh para nisjes
  • >=3, <14 --> Anulimet midis 3 deri 13 ditësh para nisjes
  • <3 --> Anulimet më pak se 3 ditë para nisjes
Monedha Kodi >=30 >=14, <30 >=3, <14 <3
Euro EUR 0 1 5 7
US Dollar USD 0 3 5 20
Swiss Franc CHF 0 1 6 9
Czech Crown CZK 0 0 0 0
Hungarian Forint HUF 0 300 1500 2100
Norwegian Crown NOK 0 10 60 84
Swedish Crown SEK 0 10 60 84
Bulgarian Lev BGN 0 2 10 14
Romanian Leu RON 0 5 25 35
British Pound GBP 0 1 5 7
Polish Zloty PLN 0 0 0 0
Croatian Kuna HRK 0 7.53 37.67 52.74
Danish Crown DKK 0 10 35 49
Serbian Dinar RSD 0 100 580 770
Bosnian/Herzegovinian Konvertible Mark BAM 0 2 10 14
Albanian Lek ALL 0 125 645 895
Ukrainian Hrywnja UAH 0 20 120 140
Macedonian Denar MKD 0 60 310 420
Turkish Lira* TRY 0 8 26 44
Canadian Dollar CAD 0 3 5 20

*Për udhëtimet brenda Turqisë nuk zbatohet tarifë anulimi.

Gjej më shumë informacione te kushtet tona të përgjithshme. (FlixBus)
Gjej më shumë informacione te kushtet tona të përgjithshme. (FlixTrain)