Lista e çmimeve për rezervimin e ndenjëses

Tabela e mëposhtme shfaq çmimet aktuale të rezervimit të vendit në varësi të kategorisë së vendeve, distancës së udhëtimit dhe monedhës së përdorur.


Kategoritë e vendeve

  • Panoramë: Pamje më e bukur gjatë udhëtimit
  • Tavolina: Më shumë rehati te vendi i uljes
  • Klasik: Vend sipas zgjedhjes
  • Tek: Më shumë rehati pa pasagjer direkt ngjitur
  • Sedilje me shtrirje: Vend anatomik ideal për çlodhje
  • Sedilje me gjysmë shtrirje: Vendi yt i preferuar me një çmim të përballueshëm
Monedhat Kodi Distancë e shkurtër dhe mesatare* Distancë e gjatë**
Klasik Sedilje me shtrirje Sedilje me gjysmë shtrirje Tavolina Panoramë Vend tek Klasik Sedilje me shtrirje Sedilje me gjysmë shtrirje Tavolina Panoramë Vend tek
Euro EUR 1.49 N/A N/A 1.99 2.99 1.49 2.99 N/A N/A 3.49 4.99 2.99
US Dollar USD 1.49 N/A N/A 2.49 4.99 1.49 2.99 N/A N/A 4.99 7.99 2.99
Swiss Franc CHF 2 N/A N/A 3 6 2 4 N/A N/A 6 8 4
Czech Crown CZK 9 N/A N/A 19 29 9 39 N/A N/A 59 89 39
Hungarian Forint HUF 450 N/A N/A 600 1200 450 900 N/A N/A 1200 1800 900
Norwegian Crown NOK 15 N/A N/A 25 35 15 20 N/A N/A 30 40 20
Swedish Crown SEK 15 N/A N/A 25 35 15 20 N/A N/A 30 40 20
Bulgarian Lev BGN 2.99 N/A N/A 3.99 5.99 2.99 5.99 N/A N/A 6.99 9.99 5.99
Romanian Leu RON 8.99 N/A N/A 11.99 16.99 6.99 16.99 N/A N/A 19.99 29.99 14.99
British Pound GBP 0.99 N/A N/A 1.49 2.49 0.99 1.99 N/A N/A 2.49 4.49 1.99
Polish Zloty PLN 3 N/A N/A 5 9 2 8 N/A N/A 11 15 6
Croatian Kuna HRK 11.23 N/A N/A 14.99 22.53 11.23 22.53 N/A N/A 26.30 37.60 22.53
Danish Crown DKK 10 N/A N/A 15 20 10 20 N/A N/A 25 35 20
Serbian Dinar RSD 170 N/A N/A 200 400 170 350 N/A N/A 400 700 350
Bosnian & Herzegovinian Konvertible Mark BAM 3 N/A N/A 4 8 3 6 N/A N/A 8 12 6
Albanian Lek ALL 190 N/A N/A 250 500 190 375 N/A N/A 500 750 375
Ukrainian Hrywnja UAH 19 N/A N/A 29 49 19 49 N/A N/A 69 99 49
Macedonian Denar MKD 90 N/A N/A 120 240 90 180 N/A N/A 240 360 180
Turkish Lira*** TRY 12 N/A N/A 17 0 3 25 N/A N/A 30 0 5
Brazilian Real BRL 3.99 29.99 4.99 N/A 18.99 9.99 4.99 29.99 4.99 N/A 29.99 9.99
Canadian Dollar CAD 1.99 N/A N/A 2.99 5.99 1.99 3.99 N/A N/A 5.99 9.99 3.99

Legjenda

* Distancë e shkurtër dhe mesatare: për distanca nën 500 km/310 milje
** Distancë e gjatë: për distanca mbi 500 km/310 milje
***Lira turke: çmimet e dispoueshme janë ekskluzive për udhëtimet jashtë Turqisë. Për çmimet kombëtare, kontrollo Kushtet e Përgjithshme të Transportit (disponohen vetëm në turqisht).

Gjej më shumë informacione te kushtet tona të përgjithshme.