§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

Autobus për dhe nga Wrocław nga 199 L

Udhëtim i rehatshëm me autobus për distanca të gjata

Rehatia në bord

Autobusët tanë janë të pajisur me ndenjëse të mëdha e të rehatshme, tualet, Wi-Fi dhe priza korrenti.
Shërbimi ynë në bord
Rrjet i madh autobusësh

Rrjet i madh autobusësh

Zgjidh nga mbi 1700 destinacione udhëtimesh në 27 vende dhe zbulo Evropën me FlixBus

Në rrjetin tonë
Udhëtimi me autobus mund të jetë eko-miqësor

Udhëto në mënyrë ekologjike

Minibusët tanë kanë vërtetuar se kanë nivel të shkëlqyer gjurmësh karbonike për pasagjer-kilometër.

Udhëtimi me autobus dhe mjedisi
Mbërri në destinacionin tënd në kohë

Mbërri në kohë

Ne do të të çojmë në destinacion rehat dhe në kohë: 9 nga 10 autobusët tanë mbërrijnë në kohë.

Informacioni mbi itinerarin aktual

Stacionet e autobusëve në Wrocław

notice Ki parasysh që ka 2 stacione autobusi në Wrocław
Biletë autobusi nga 199 L
Numri i linjave nga Wrocław 102
Numri i stacioneve të autobusit në Wrocław 2
Shteti Poloni