Autobus për dhe nga Talini

Rehati në bord

Autobusët tanë janë të pajisur me ndenjëse të mëdha e të rehatshme, tualet, Wi-Fi dhe priza elektrike.
Shërbimet tona në bord

Rrjet i madh autobusësh

Zgjidh nga mbi 3000 destinacione udhëtimesh në 35 vende dhe zbulo Evropën me FlixBus.
Në rrjetin tonë

Udhëto në mënyrë ekologjike

Autobusët tanë janë vërtetuar miqsorë me mjedisin sepse çlirojnë nivel të ulët karboni në çdo kilometër për pasagjer.
Udhëtimi me autobus dhe mjedisi

Mbërri në kohë

Ne do të të çojmë në destinacion rehat dhe në kohë: 9 nga 10 autobusët tanë mbërrijnë në kohë.
Informacioni mbi itinerarin aktual

Stacionet e autobusëve në Talini

Ki parasysh: bileta do të përmbajë informacionet më të përditësuara të adresës.

Tallinn, Bus Station

Tallinn, J.Vilmsi

Tallinn, Järve

Tallinn, Mustakivi

Tallinn, Priisle

Tallinn, Vana-Pääsküla

Tallinn, Virve

Zbulo të gjitha destinacionet

Eksploro hartën
Talini: Informacion i shpejtë
Qytetet me linja direkte

205

Numri i stacioneve të autobusit

7

Shteti

Estoni

A është ky një udhëtim i padëmshëm për mjedisin?

Po


Shërbimet në bord janë subjekt i disponueshmërisë