Autobus për dhe nga Beverstedt nga 669 L

Udhëtim i rehatshëm me autobus për distanca të gjata

Rehatia në bord

Autobusët tanë janë të pajisur me ndenjëse të mëdha e të rehatshme, tualet, Wi-Fi dhe priza korrenti.
Shërbimi ynë në bord
Rrjet i madh autobusësh

Rrjet i madh autobusësh

Zgjidh nga mbi 1400 destinacione udhëtimesh në 27 vende dhe zbulo Evropën me FlixBus

Në rrjetin tonë
Udhëtimi me autobus mund të jetë eko-miqësor

Udhëto në mënyrë ekologjike

Minibusët tanë kanë vërtetuar se kanë nivel të shkëlqyer gjurmësh karbonike për pasagjer-kilometër.

Udhëtimi me autobus dhe mjedisi
Mbërri në destinacionin tënd në kohë

Mbërri në kohë

Ne do të të çojmë në destinacion rehat dhe në kohë: 9 nga 10 autobusët tanë mbërrijnë në kohë.

Informacioni mbi itinerarin aktual
Biletë autobusi nga 669 L
Numri i linjave nga Beverstedt 4
Numri i stacioneve të autobusit në Beverstedt 1
Shteti Gjermani

Stacioni i autobusit në Beverstedt