Nëse e ke të vështirë hyrjen në faqen e internetit, na telefono në +49 (0)30 300 137 300 ose referoju aplikacioni Google Assistant i FlixBus.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

Lista e tarifës së përpunimit

Tabela e mëposhtme tregon tarifën e përpunimit në varësi të operatorit të përdorur, kohën kur është bërë kërkesa dhe monedha që përdor.

Monedhat Kodi Operatorët FlixBus DACH dhe FlixMobility Të gjithë operatorët e tjerë*
0 deri në 7 ditë pas skadimit të biletës** > 7 ditë pas skadimit të biletës Çdo ditë pasi bileta skadon
Euro EUR 2 15 15
US Dollar USD 2 17 17***
Swiss Franc CHF 3 18 18
Czech Crown CZK 50 380 380
Hungarian Forint HUF 600 4700 4700
Norwegian Crown NOK 25 150 150
Swedish Crown SEK 25 150 150
Bulgarian Lev BGN 7 30 30
Romanian Leu RON 12 70 70
British Pound GBP 2 14 14
Polish Zloty PLN 8 65 65
Croatian Kuna HRK 10 110 110
Danish Crown DKK 15 110 110
Serbian Dinar RSD 200 1800 1800
Bosnian-Herzegovinian Convertible Mark BAM 3 29 29
Albanian Lek ALL 250 2000 2000
Ukrainian Hrywnja UAH 60 440 440
Macedonian Denar MKD 120 900 900
Russian Ruble RUB 100 999 999
Turkish Lira TRY 17 123 123

Legjenda

*Përveç:

 • Operatori FlixBus Polska:
  - Para nisjes: rimbursim i plotë për çdo monedhë.
  - Pas skadimit të biletës: asnjë rimbursim për asnjë monedhë.

 • Operatorët FlixBus Rus dhe FlixBus-Ukraine:
  - 0 deri në 7 ditë pas skadimit të biletës : për të gjitha monedhat, referojuni çmimeve që shfaqen në shtyllën "0 deri në 7 ditë pas skadimit të biletës" në tabelën e mësipërme.
  - > 7 ditë pas skadimit të biletës: asnjë rimbursim për asnjë monedhë.

 • Operatori FlixBus UK Limited:
  - Pas skadimit të biletës: nuk ka rimbursim për asnjë monedhë.

 • Udhëtimet brenda Francës të kryera nga operatori FlixBus France S.A.R.L.:
  - Pas skadimit të biletës: nuk ka rimbursim për asnjë monedhë.

 • Udhëtimet brenda Portugalisë të kryera nga operatori FlixBus Portugal Unipessoal LDA.:
  - Pas skadimit të biletës: nuk ka rimbursim për asnjë monedhë.

 • Operatori Kamil Koc:
  - Pas skadimit të biletës: nuk ka rimbursim për asnjë monedhë.

**Çdo tarifë nga transfertat bankare do t'i shtohen çmimit të biletës me ulje.

**Mbani parasysh se rezervimet e kryera përmes uebfaqeve amerikane (domenet “www.flixbus.com”, “es-us.flixbus.com” dhe "zh-us.flixbus.com") do t'i nënshtrohen rregullores së rimbursimit para nisjes dhe pas skadimit të biletës. Përjashtime bëhen vetëm nëse operatori është FlixBus DACH, FlixMobility, FlixBus Polska, ose FlixBus Rus: në këto raste, rregullorja e rimbursimit është ajo që përshkruhet në tabelën e mëposhtme dhe legjendën shoqëruese.


Gjej operatorin tënd

Për të gjetur se me cilin operator ke rezervuar udhëtimin, kontrollo faturën e biletës te konfirmimi i rezervimit (të cilën e ke marrë me email menjëherë pas përfundimit të rezervimit). Pamja e mëposhtme e ekranit tregon se ku shfaqet emri i operatorit tënd në faturën e biletës.

Gjej më shumë informacione te kushtet tona të përgjithshme