Nëse e ke të vështirë hyrjen në faqen e internetit, na telefono në +49 (0)30 300 137 300 ose referoju aplikacioni Google Assistant i FlixBus.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

Tarifat e shërbimeve tona në dyqan

Tabela e mëposhtme paraqet çmimet për tarifat e shërbimit në monedhën që ti po përdor.

Monedhat Kodi Tarifa e shërbimit të dyqanit*
Euro EUR 3**
US Dollar USD 3
Swiss Franc CHF N/A
Czech Crown CZK 30
Hungarian Forint HUF N/A
Norwegian Crown NOK N/A
Swedish Crown SEK 30
Bulgarian Lev BGN N/A
Romanian Leu RON 10
British Pound GBP N/A
Polish Zloty PLN 5
Croatian Kuna HRK N/A
Danish Crown DKK N/A
Serbian Dinar RSD N/A
Bosnian & Herzegovinian Konvertible Mark BAM N/A
Albanian Lek ALL N/A
Ukrainian Hrywnja UAH 89
Macedonian Denar MKD N/A
Russian Ruble RUB N/A

Legjenda

* Disponohet vetëm në shtete ku ndodhen dyqanet e FlixBus ose dyqanet e partnerëve të FlixBus.   
** Përveç aeroportit Këln/Boln që vendos një tarifë shërbimi prej 4,50 € dhe aeroportit të Amsterdamit që vendos një tarifë prej 4,00 €.


Gjej më shumë informacione te kushtet tona të përgjithshme.