Nëse e ke të vështirë hyrjen në faqen e internetit, na telefono në +49 (0)30 300 137 300 ose referoju aplikacioni Google Assistant i FlixBus.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

Lista e çmimit për bagazhet shtesë

Tabela e mëposhtme paraqet çmimet për bagazhet shtesë në varësi të metodës së rezervimit dhe monedhës që përdor.

Monedhat Kodi Opsioni i rezervimit
Online Me telefon
Euro EUR 3.99 6
US Dollar USD 9.99 N/A
Swiss Franc CHF 6 9
Czech Crown CZK 49 75
Hungarian Forint HUF 600 900
Norwegian Crown NOK 39 60
Swedish Crown SEK 39 60
Bulgarian Lev BGN 7.99 12
Romanian Leu RON 39.99 60
British Pound GBP 3.99 6
Polish Zloty PLN 7.99 12
Croatian Kuna HRK 10 25
Danish Crown DKK 39 60
Serbian Dinar RSD 199 400
Bosnian & Herzegovinian Konvertible Mark BAM 2.90 6
Albanian Lek ALL 249 500
Ukrainian Hrywnja UAH 59** 120**
Macedonian Denar MKD 119 240
Russian Ruble RUB 69* 150*
Turkish Lira TRY 35 52

Legjenda:

*Në linjat ruse bagazhet shtesë ose të veçanta mund të prenotohen vetëm në biletarinë e stacionit të nisjes së autobusëve. Zbatohen çmimet e kompanive të partnerëve tanë të autobusëve.  

**Prenotimi i bagazheve pas prenotimit të biletës nuk disponohet për linjat e Ukrainës.


Gjej më shumë informacione te kushtet tona të përgjithshme.