Miniaplikacioni i Rezervimit të Chrome për FlixBus

Ne ta lehtësojmë edhe më tepër gjetjen e linjës tënde FlixBus: Me miniaplikacionin e rezervimit të Google Chrome, mund të gjesh udhëtimin e duhur edhe kur viziton faqen e internetit!

Shtojca për shfletuesin Google Chrome gjendet ngjitur me shiritin e adresës së shfletuesit. Vetëm kliko logon FlixBus dhe në shfletues do të hapet direkt një dritare e vogël rezervimi.
Thjesht vendos qytetin e nisjes dhe vendmbërritjen, zgjidh datën dhe numrin e pasagjerëve dhe menjëherë shfaqen detajet e udhëtimit.
Rezervimi me FlixBus nuk ka qenë kurrë kaq i lehtë!

Si e shtoj miniaplikacionin e rezervimit të Google Chrome?

1. Hap miniaplikacionin e rezervimit në Dyqanin Ueb të Chrome

2. Kliko butonin blu "Shto në Chrome"

3. Konfirmo "Shto shtojcë"

4. Kliko logon FlixBus dhe kërko për udhëtimin

Aktivizo Miniaplikacionin e Rezervimit me FlixBus këtu:

​​​​​Është shtuar? Lër një vlerësim!