Avtobus Frankfurt ↔ Mynih

Rehati në bord

Autobusët tanë janë të pajisur me ndenjëse të mëdha e të rehatshme, tualet, Wi-Fi dhe priza elektrike.
Shërbimet tona në bord

Rrjet i madh autobusësh

Zgjidh nga mbi 2500 destinacione udhëtimesh në 35 vende dhe zbulo Evropën me FlixBus.
Në rrjetin tonë

Udhëto në mënyrë ekologjike

Autobusët tanë janë vërtetuar miqsorë me mjedisin sepse çlirojnë nivel të ulët karboni në çdo kilometër për pasagjer.
Udhëtimi me autobus dhe mjedisi

Mbërri në kohë

Ne do të të çojmë në destinacion rehat dhe në kohë: 9 nga 10 autobusët tanë mbërrijnë në kohë.
Informacioni mbi itinerarin aktual

Në këtë faqe


Udhëtimet:Frankfurt Mynih (20.08.2022)

7:0 orë
Frankfurt Süd station (FlixTrain)
Stacioni qendror i autobusëve Munih
Gjysëm plot
4318.00 L
5:28 orë
Stacioni qendror i trenit Frankfurt
Munich central station (FlixTrain)
Pothuajse bosh
3958.00 L
4:43 orë
Frankfurt Süd station (FlixTrain)
Munich central station (FlixTrain)
Gjysëm plot
4799.00 L
Gjej të gjitha datat dhe oraret për këtë udhëtim

Stacionet e autobusëve në Frankfurt

Ki parasysh: bileta do të përmbajë informacionet më të përditësuara të adresës.

Stacioni qendror i trenit Frankfurt

Frankfurt central station - AREA B (Mannheimer Str.)

Zbulo të gjitha destinacionet

Zgjedh nga mbi 2500 destinacionesh udhëtimi në 37 shtete.

Eksploro hartën
Frankfurt - Mynih : Informacion i shpejtë
Pagesa online

Po

Distancë

304 km

Lidhje direkte

Po

A është ky një udhëtim i padëmshëm për mjedisin?

Po


Shërbimet në bord janë subjekt i disponueshmërisë