Avtobus Milano ↔ Nice

nga 2.039 L

Rehati në bord

Autobusët tanë janë të pajisur me ndenjëse të mëdha e të rehatshme, tualet, Wi-Fi dhe priza elektrike.
Shërbimet tona në bord

Rrjet i madh autobusësh

Zgjidh nga mbi 2500 destinacione udhëtimesh në 35 vende dhe zbulo Evropën me FlixBus.
Në rrjetin tonë

Udhëto në mënyrë ekologjike

Autobusët tanë janë vërtetuar miqsorë me mjedisin sepse çlirojnë nivel të ulët karboni në çdo kilometër për pasagjer.
Udhëtimi me autobus dhe mjedisi

Mbërri në kohë

Ne do të të çojmë në destinacion rehat dhe në kohë: 9 nga 10 autobusët tanë mbërrijnë në kohë.
Informacioni mbi itinerarin aktual

Në këtë faqe


Udhëtimet:Milano Nice (20.08.2022)

6:20 orë
Milano
Nice (Vauban Bus Station)
Pothuajse plot
6838.00 L
6:25 orë
Milan (San Donato M3)
Nice Airport (Terminal 1)
Pothuajse plot
6478.00 L
5:55 orë
Milan (San Donato M3)
Nice (Vauban Bus Station)
Pothuajse plot
6958.00 L
Gjej të gjitha datat dhe oraret për këtë udhëtim

Stacionet e autobusëve në Milano

Ki parasysh: bileta do të përmbajë informacionet më të përditësuara të adresës.

Milano (stacioni i autobusëve Lampugnano)

Cormano - Cusano Milanino (motorway A4 eastbound)

Cormano - Cusano Milanino (motorway A4 westbound)

Milan (San Donato M3)

Milano (Sesto San Giovanni M1)

Milan (Stazione centrale - Linate shuttle)

Milan (Stazione Centrale - MXP Shuttle)

Milan (Stazione Centrale - Orio Shuttle)

Zbulo të gjitha destinacionet

Zgjedh nga mbi 2500 destinacionesh udhëtimi në 37 shtete.

Eksploro hartën
Milano - Nice : Informacion i shpejtë
Pagesa online

Po

Distancë

257 km

Lidhje direkte

Po

A është ky një udhëtim i padëmshëm për mjedisin?

Po


Shërbimet në bord janë subjekt i disponueshmërisë