Avtobus Budapest ↔ Stambolli

nga 11.029 L

Rehati në bord

Autobusët tanë janë të pajisur me ndenjëse të mëdha e të rehatshme, tualet, Wi-Fi dhe priza elektrike.
Shërbimet tona në bord

Rrjet i madh autobusësh

Zgjidh nga mbi 3000 destinacione udhëtimesh në 35 vende dhe zbulo Evropën me FlixBus.
Në rrjetin tonë

Udhëto në mënyrë ekologjike

Autobusët tanë janë vërtetuar miqsorë me mjedisin sepse çlirojnë nivel të ulët karboni në çdo kilometër për pasagjer.
Udhëtimi me autobus dhe mjedisi

Mbërri në kohë

Ne do të të çojmë në destinacion rehat dhe në kohë: 9 nga 10 autobusët tanë mbërrijnë në kohë.
Informacioni mbi itinerarin aktual

Në këtë faqe


Udhëtimet:Budapest Stambolli (27.11.2022)

31:35 orë
Budapest Népliget
İstanbul Esenler
Pothuajse plot
10498.00 L
Gjej të gjitha datat dhe oraret për këtë udhëtim

Stacionet e autobusëve në Budapest

Ki parasysh: bileta do të përmbajë informacionet më të përditësuara të adresës.

Budapest Kelenföld bus station

Budapest Mexikói út

Budapest Népliget

Zbulo të gjitha destinacionet

Eksploro hartën
Budapest - Stambolli : Informacion i shpejtë
Pagesa online

Po

Distancë

1064 km

Lidhje direkte

Po

A është ky një udhëtim i padëmshëm për mjedisin?

Po


Shërbimet në bord janë subjekt i disponueshmërisë