Avtobus Berlin ↔ Londër

nga 5.399 L

Rehati në bord

Autobusët tanë janë të pajisur me ndenjëse të mëdha e të rehatshme, tualet, Wi-Fi dhe priza elektrike.
Shërbimet tona në bord

Rrjet i madh autobusësh

Zgjidh nga mbi 3000 destinacione udhëtimesh në 35 vende dhe zbulo Evropën me FlixBus.
Në rrjetin tonë

Udhëto në mënyrë ekologjike

Autobusët tanë janë vërtetuar miqsorë me mjedisin sepse çlirojnë nivel të ulët karboni në çdo kilometër për pasagjer.
Udhëtimi me autobus dhe mjedisi

Mbërri në kohë

Ne do të të çojmë në destinacion rehat dhe në kohë: 9 nga 10 autobusët tanë mbërrijnë në kohë.
Informacioni mbi itinerarin aktual

Në këtë faqe


Udhëtimet:Berlin Londër (26.11.2022)

21:35 orë
Stacioni qendror i autobusëve Berlin
Londër
Pothuajse plot
26398.00 L
Gjej të gjitha datat dhe oraret për këtë udhëtim

Stacionet e autobusëve në Berlin

Ki parasysh: bileta do të përmbajë informacionet më të përditësuara të adresës.

Stacioni qendror i autobusëve Berlin

Berlin Alexanderplatz

Stacioni i trenit "Berlin Südkreuz"

Berlin Alt-Tegel (stacioni i metrosë)

Stacioni i trenit te kopshti zoologjik Berlin

Berlin Airport BER (Berlin Brandenburg), Terminal 1/2

Berlin S-Treptower Park (Puschkinallee)

Berlin Wannsee (Station Wannsee)

Zbulo të gjitha destinacionet

Eksploro hartën
Berlin - Londër : Informacion i shpejtë
Pagesa online

Po

Distancë

931 km

Lidhje direkte

Po

A është ky një udhëtim i padëmshëm për mjedisin?

Po


Shërbimet në bord janë subjekt i disponueshmërisë