Avtobus Berlin ↔ Hamburg

nga 959 L

Rehati në bord

Autobusët tanë janë të pajisur me ndenjëse të mëdha e të rehatshme, tualet, Wi-Fi dhe priza elektrike.
Shërbimet tona në bord

Rrjet i madh autobusësh

Zgjidh nga mbi 3000 destinacione udhëtimesh në 35 vende dhe zbulo Evropën me FlixBus.
Në rrjetin tonë

Udhëto në mënyrë ekologjike

Autobusët tanë janë vërtetuar miqsorë me mjedisin sepse çlirojnë nivel të ulët karboni në çdo kilometër për pasagjer.
Udhëtimi me autobus dhe mjedisi

Mbërri në kohë

Ne do të të çojmë në destinacion rehat dhe në kohë: 9 nga 10 autobusët tanë mbërrijnë në kohë.
Informacioni mbi itinerarin aktual

Në këtë faqe


Udhëtimet:Berlin Hamburg (27.01.2023)

3:15 orë
Stacioni qendror i autobusëve Berlin
Stacioni qendror i autobusëve Hamburg
Gjysëm plot
2999.00 L
3:15 orë
Stacioni qendror i autobusëve Berlin
Stacioni qendror i autobusëve Hamburg
Gjysëm plot
3599.00 L
4:5 orë
Berlin Airport BER, T 1/2
Stacioni qendror i autobusëve Hamburg
Pothuajse plot
4799.00 L
Gjej të gjitha datat dhe oraret për këtë udhëtim

Stacionet e autobusëve në Berlin

Ki parasysh: bileta do të përmbajë informacionet më të përditësuara të adresës.

Zbulo të gjitha destinacionet


Shërbimet në bord janë subjekt i disponueshmërisë