Avtobus Bari ↔ Mynih

nga 7.919 L

Rehati në bord

Autobusët tanë janë të pajisur me ndenjëse të mëdha e të rehatshme, tualet, Wi-Fi dhe priza elektrike.
Shërbimet tona në bord

Rrjet i madh autobusësh

Zgjidh nga mbi 2500 destinacione udhëtimesh në 35 vende dhe zbulo Evropën me FlixBus.
Në rrjetin tonë

Udhëto në mënyrë ekologjike

Autobusët tanë janë vërtetuar miqsorë me mjedisin sepse çlirojnë nivel të ulët karboni në çdo kilometër për pasagjer.
Udhëtimi me autobus dhe mjedisi

Mbërri në kohë

Ne do të të çojmë në destinacion rehat dhe në kohë: 9 nga 10 autobusët tanë mbërrijnë në kohë.
Informacioni mbi itinerarin aktual

Në këtë faqe


Udhëtimet:Bari Mynih (25.09.2022)

22:0 orë
Bari
Stacioni qendror i autobusëve Munih
Pothuajse plot
23038.00 L
21:50 orë
Bari
Stacioni qendror i autobusëve Munih
Pothuajse plot
23038.00 L
Gjej të gjitha datat dhe oraret për këtë udhëtim

Stacionet e autobusëve në Bari

Ki parasysh: bileta do të përmbajë informacionet më të përditësuara të adresës.

Bari

Bari Port

Modugno

Zbulo të gjitha destinacionet

Zgjedh nga mbi 2500 destinacionesh udhëtimi në 37 shtete.

Eksploro hartën
Bari - Mynih : Informacion i shpejtë
Pagesa online

Po

Distancë

885 km

Lidhje direkte

Po

A është ky një udhëtim i padëmshëm për mjedisin?

Po


Shërbimet në bord janë subjekt i disponueshmërisë