Nëse e ke të vështirë hyrjen në faqen e internetit, na telefono në +49 (0)30 300 137 300 ose referoju aplikacioni Google Assistant i FlixBus.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

Sendet e humbura e të gjetura

Ke harruar diçka në autobus për shkak të emocioneve, pritjes apo çlodhjes?

S'ka problem! Thjesht plotësoni formularin e mëposhtëm të zyrës për objektet e humbura. Mund të shohësh edhe informacionin aktual për rastin tënd duke vendosur numrin e rezervimit në formularin e statusit

Do t'ju kontaktojmë menjëherë me email, sapo të kemi gjetur objektin tuaj. Nëse nuk kemi gjetur gjë, do të njoftoheni me email brenda 14 ditësh.

FlixTip! Për të na ndihmuar të gjejmë përshkrimin e artikullit që ke humbur, përshkruaje atë sa më hollësisht. Gjithashtu, kushtoji vëmendje të veçantë fushës së llojit të artikullit: nëse ke lënë laptopin në çantën e shpinës, atëherë zgjidh "Çanta dhe bagazhe" në formular dhe në përshkrim shkruaj "përmban laptop".


Për t'u patur parasysh: Nuk ju nevojitet të na dërgoni përsëri një email apo të na telefononi - statusi aktual i kërkesës suaj është gjithmonë i disponueshëm online. Faleminderit.


Regjistroni këtu objektin tuaj të humbur