Nëse e ke të vështirë hyrjen në faqen e internetit, na telefono në +49 (0)30 300 137 300 ose referoju aplikacioni Google Assistant i FlixBus.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

Shërbimi ndaj klientit

Gjej përgjigjet për pyetjet e tua të shpeshta për rezervimet dhe udhëtimet me FlixBus. Përdor mjetin e kërkimit për të marrë të gjithë informacionin që të nevojitet dhe gjej opsione shtesë të dobishme.

Info i itinerarit aktual
Të gjitha oraret e nisjes dhe mbërritjes së FlixBus.
Ndryshoji rezervimet
Merr këtu edhe një konfirmim rezervimi.
Formulari i humbjeve & gjetjeve
Të ka humbur diçka? Shko te formulari i sendeve të humbura e të gjetura.

Për cilën temë të nevojitet ndihmë?

Shfaq të gjitha kategoritë