Nëse e ke të vështirë hyrjen në faqen e internetit, na telefono në +49 (0)30 300 137 300 ose referoju aplikacioni Google Assistant i FlixBus.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

Rezervo përmes një agjenti udhëtimesh ose në dyqanin e stacionit qendror të autobusëve

Blerja e biletave të tua të autobusit me FlixBus nuk mund të jetë më e lehtë se kaq. Ti mund t’i blesh biletat në dyqanet tona online të biletave ose nga shoferët tanë. Ti mund edhe të blesh bileta me kosto të ulët në të gjithë Evropën tek agjencitë tona të besueshme partnere të udhëtimit ose nga pikat e panumërta të shitjeve dhe pikat e tjera.

Përveç blerjes së biletave tek agjencitë e udhëtimit, ti mund t’i rezervosh ato sipas nevojës te dyqanet në stacionin qendror të autobusëve. FlixBus ka ngritur tashmë pika të përqendruara kontakti për blerje biletash në disa qytete, kështu që udhëtimet e tua mund t’i rezervosh personalisht pa asnjë vështirësi.
 

Dyqanet tona në stacionin qendror të autobusëve

Amsterdam: Piarcoplein1, 1043DW Amsterdam. Orari: E Hënë– E Diel 08:00–21:00
Berlin: Alexanderstraße 1,3,5, 10178 Berlin. Orari: E Hënë– E Diel 08:00–19:00
Berlin: Messedamm 2-4,14057 Berlin. Orari: E Hënë–E Diel 06:30–23:00
Brno: Stacioni i autobusëve Hotel Grand, Benešova 16, 602 00 Brno. Orari: E Hënë–E Diel 07:00–19:00
Bukuresht: Autogara Militari, Str. Valea Bukuresht 1, Bucharest. Orari: E Hënë–E premte 08:00–20:00 dhe Shtunë–Diel 09:00–17:00
Këln/Aeroporti i Bonit: Terminal 2 Arrival, Kennedystraße, 51147 Këln. Orari: E Hënë–E Diel 06:30–19:00
Dresden: Friedrich-List-Platz 2, 01069 Dresden. Orari: E Hënë–E Diel 08:00–20:00
Frankfurt: Corner of Stuttgarter Str. & Pforzheimer Str., 60329 Frankfurt am Main. Orari: E Hënë–E Diel 06:30–21:00
Gothenburg: Nils Ericsson Terminalen, 411 03 Gothenburg. Orari: E Hënë–E Premte 08:00–18:00, E Shtunë 09:00–17:00, E Diel 09:30–18:00
Hamburg: Adenauerallee 78, 20097 Hamburg. Orari: E Hënë–Diel 06:00–22:00
Hanover: Rundestraße 12, 30161 Hanover. Orari: E Hënë–E Diel 07:00–20:30
Lajpcig: Sachsenseite 3, 04103 Lajpcig. Orari: E Hënë–E Diel 08:00–20:00
Lion: Gare de Lyon-Perrache, 2 cours de Verdun, 69002 Lion, Galerie B. Orari: E Hënë–E Diel 09:00–19:00
Mynih: Hackerbrücke 4, 80335 Munich. Orari: E Hënë–E Diel 06:30–22:30
Nyrëmberg: Käte-Strobel-Straße 4, 90402 Nyrëmberg. Orari: E Hënë–E Diel 08:00–19:00
Paris: Gare de Bercy-Seine 208 quai de Bercy, 75012 Paris. Orari: E Hënë–E Diel 08:00–21:30
Pragë: ÚAN Florenc, Křižíkova 2110/2b, 186 00 Prague 8. Orari: E Hënë–E Diel 06:00–22:00
Stockholm: Cityterminalen, Klarabergsvidaukten 72, 111 64 Stockholm. Orari: E Hënë–E Diel 08:00–18:30
Varshavë: Stacioni i Autobusit Metro Młociny, korridori ngjitur me platformën nr. 1, rruga Kasprowicza 145, 01-949 Varshavë. Oraret e hapjes: Hënë –E Diel 08:00–19:00

E re! Makineria jonë e parë e biletave: Karlsruhe, Hinterm Hauptbahnhof, 76137 Karlsruhe. E hapur 24/7.


Agjencitë tona të udhëtimit

Këtu mund të kërkosh për një pikë shitjesh afër teje! Vetëm zmadho te qyteti yt i dëshiruar për të gjetur agjencitë më të afërta të udhëtimit me ty, pastaj mund të rezervosh biletat e autobusit jashtë linje.