Nëse e ke të vështirë hyrjen në faqen e internetit, na telefono në +49 (0)30 300 137 300 ose referoju aplikacioni Google Assistant i FlixBus.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

Kuponët

Bli kartat e tua të dhuratave për udhëtim dhe fito kuponë falas me FlixBus.

Bli karta dhuratash dhe fito kuponë

Udhëtim me autobus nëpër Evropë me kartat e dhuratave FlixBus

Kartat tona të dhuratave

Dhurata e përkryer për çdo rast – një kartë dhuratash FlixBus! Ende nuk e ke vendosur se çfarë dhurate t'i bësh një personi të veçantë, ku ka dhuratë më të bukur se ca pushime në njërin prej më shumë se 2500 destinacioneve evropiane?

Kartat tona të dhuratave për udhëtim me autobus i gjeni me çmime 10€, 25€ ose 40€. Thjesht zgjidh sasinë e dëshiruar, blije online përmes Fanshop tonë dhe më pas ne do të të dërgojnë direkt me email kuponin tënd. Karta e dhuratës përfitohet lehtësisht kur bën rezervim në FlixBus.al – vetëm fut kodin gjatë procesit të rezervimit.

Përfito kupon

Fito kuponë autobusi falas…

Do të marrësh disa kuponë falas? Dhe përfito udhëtimin tënd evropian me autobus me çmimin më të leverdishëm? Ose mund ta marrësh dhe falas, nëse merr pjesë në njërin prek konkurseve tona? Nuk ka problem!

Ne kemi vazhdimisht konkurse, lotari dhe dhurata spontane që nuk duhen humbur! Qoftë një konkurs ‘projekto-një-autobus’ ose një sfidë me "selfie" në njërin prej itinerareve tona të reja evropiane, ke gjithmonë shans për të fituar udhëtim falas me autobus dhe kuponë me FlixBus.

Thjesht regjistrohu në buletinin tonë informativ online sot. Jo vetëm që do të marrësh oferta ekskluzive, zbritje dhe kuponë, por do të informohesh i pari me të gjitha lajmet rreth FlixBus.

Pëlqe faqen tonë në Facebook dhe mos humb kurrë ofertat tona dhe dhuratat ekskluzive – informohu i pari rreth promocioneve, konkurseve dhe dhuratave!