Nëse e ke të vështirë hyrjen në faqen e internetit, na telefono në +49 (0)30 300 137 300 ose referoju aplikacioni Google Assistant i FlixBus.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

Konfirmimi i formularit të kontaktit

Imazhet vijuese ofrohen nga FlixBus për përdorim jo tregtar dhe mund të riprodhohen lirisht për qëllime editoriale dhe gazetareske:

FlixBus Europa
 Download: JPEG / 12 MB
flixbus_free_for_editorial_purposes
 Download: JPEG / 6 MB
FlixBus
 Download: JPEG / 7 MB
flixbus-brandenburger_tor
Download: JPEG / 10 MB
Download: JPEG / 10 MB
flixbus-green-mobility-image-free-for-editorial-purposes
 Download: JPEG / 10 MB
flixbus-green-mobility-free-for-editorial-purposes_0

Download: JPEG / 9 MB

flixbus-goes-europe-free-for-editorial-purposes
 Download: JPEG / 9 MB
 Download: JPEG / 3 MB
flixbus-green-mobility-europe-free-for-editorial-purposes

Download: JPEG / 9 MB

flixbus-goes-europe_-_free_for_editorial_purposes

Download: JPEG / 3 MB

Download: JPEG / 1 MB

Download: JPEG / 5MB

Download: JPEG / 5 MB
Download: JPEG / 2 MB

Download: JPEG / 2 MB

Download: PNG / 29 KB

Download: PNG / 1 MB

Jochen Engert, Flixbus - Axel Springer NOAH16 Berlin - 09/06/2016

"Travel & Tourism" - Prezantim i kompanisë nga Jochen Engert, Themelues & Administrator i FlixBus në Konferencën NOAH 2016, në Berlin

Pierre Gourdain, DG de FlixBus France @ParisRegion - 05.1.2016

Le succès du développement de FlixBus France : interview avec Pierre Gourdain, Directeur général de FlixBus France