§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

Integrimi i markës: Të punojmë së bashku!

Bashkëpunimi për markën FlixBus

Je dikush me ndikim të madh në median sociale? Reklamues në YouTube? Reklamues në Instagram? Reklamues në Vine? Bloger? Ne duam të bashkëpunojmë me ty! Zbulo Evropën me ne! Rrjeti ynë i itinerareve që po rritet shpejt lidh 27 shtete dhe ofron më shumë se 300 000 linja ditore në mbi 2000 destinacione.

Atëherë çfarë po pret? Merr miqtë, hip në bordin e njërit prej autobusëve tanë ekologjikë dhe #FlixPlore destinacione të shkëlqyera si Berlini, Amsterdami, Parisi, Praga, Vjena apo Roma!

Personi yt i kontaktit:

Camille Melon

Camille Melon

Menaxhere Marketingu Influencues

Email: influencer@flixbus.com

Bashkëpunim me influencuesit

Si të integrosh FlixBus në përmbajtjen tënde?

Këtu janë disa sugjerime:

  • Ti mund të shkruash një blog ose regjistrosh një Vlog udhëtimesh
  • Ose mund të marrësh përsipër një llogari Instagrami
  • Ose shpërble ndjekësit e tu dhe gjenero aktivitet përmes një dhurate
  • Planifikon një takim? Flix fansave të tu!

Dhe ne jemi të hapur për të gjitha idetë e tua (sa më të çmendura, aq më mirë!)