Nëse e ke të vështirë hyrjen në faqen e internetit, na telefono në +49 (0)30 300 137 300 ose referoju aplikacioni Google Assistant i FlixBus.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

Buletini informativ

Nuk do të humbësh asnjë lajm tjetër me buletinin informativ të FlixBus

Regjistrohu tani dhe mos humb më oferta!

Regjistrohu tani për një buletin falas informativ të FlixBus dhe informohu i pari për sa më poshtë:

✓  Super oferta kursimi       

✓  Konkurse fantastike       

✓  Oferta kuponësh        

✓  Destinacione të reja, itinerare të reja       

✓  Këshilla frymëzuese për udhëtime

Regjistrohu këtu për të marrë falas buletinin informativ të FlixBus me email!