Nëse e ke të vështirë hyrjen në faqen e internetit, na telefono në +49 (0)30 300 137 300 ose referoju aplikacioni Google Assistant i FlixBus.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

Fatkeqësisht përzgjedhja jote është aktualisht e padisponueshme

Fatkeqësisht përzgjedhja jote është aktualisht e padisponueshme

Ndërkohë që ne po përditësojmë vazhdimisht rrjetin tonë të itinerareve për ju …

Ndonjëherë mund të ndodhë që një linjë e veçantë apo stacion nuk është më i disponueshëm. Sigurohu të përditësohesh dhe pastaj ndoshta mund të gjesh itinerarin tënd të preferuar ose stacionin tënd të preferuar sërish në rrjetin e itinerareve FlixBus!

Qëndro i informuar me buletinin informativ FlixBus

Abonohu në buletinin tonë falas informativ ose bëhu ndjekës i faqes sonë në Facebook dhe menjëherë mund të zbulosh kur itinerari yt të vihet sërish në dispozicion.

Hidhu një sy itinerareve dhe stacioneve tona aktuale

Ti mund të gjesh të gjitha vendet e disponueshme të nisjes dhe oraret në faqen tonë të orareve dhe stacioneve të autobusëve. Ti mund të gjesh një hartë të të gjithë rrjetit të autobusëve tanë në faqen e itinerareve të autobusëve.